У Житомирському районі батько вбив доньку після чого вчинив самогубство » Новини Житомира
 
 


У Житомирському районі батько вбив доньку після чого вчинив самогубство

Автор: news_maker від 6-08-2018, 18:09, переглядів: 1 110

У Житомирському районі батько вбив доньку після чого вчинив самогубство

5 серпня увечері жителі с. Кам’янки Житомирського району виявили на околиці села у лісовому масиві автомобіль, в якому знаходились трупи батька та доньки. Попередньо встановлено, що чоловік убив 8-річну дитину та покінчив життя самогубством. Триває розслідування.

Жовтий автомобіль «Renault Kangoo» у лісовому масиві 5 серпня помітили місцева молодь і коли тривалий час з нього ніхто не виходив і до нього не підходив вирішили наблизитись. Підлітки побачили у салоні тіла людей і відразу зателефонували за номером «102». Повідомлення про страшну знахідку надійшло після 21.00.

На місці події поліцейські з’ясували, що на тілах загиблих є ножові поранення. Їх особи були ідентифіковані – це житомиряни, 34-річний батько та 8-річна донька. У салоні також було знайдено записку, ймовірно, написану чоловіком і де він пояснює свої дії побутовими негараздами та непорозуміннями у родині.

За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.

У ході першочергових заходів встановлено, що чоловік близько 13.00 2 серпня зібрав власні речі та доньки і разом з нею поїхав з дому. Заяв від рідних щодо їх безвісного зникнення до поліції не надходили.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: