Пенсіонерка, якій Ігор Гундич допоміг з лікуванням, обіцяє прийти на особистий прийом голови ОДА » Новини Житомира
 
 


Пенсіонерка, якій Ігор Гундич допоміг з лікуванням, обіцяє прийти на особистий прийом голови ОДА

Автор: news_maker від 7-08-2018, 22:25, переглядів: 850

Пенсіонерка, якій Ігор Гундич допоміг з лікуванням, обіцяє прийти на особистий прийом голови ОДА

Зараз пенсіонерка перебуває на стаціонарному лікуванні в обласному госпіталі ветеранів війни у місті Бердичеві.

Нагадаємо, що наприкінці липня Євгенія Панченко звернулася за допомогою до Ігоря Гундича. Жінка подзвонила на гарячу лінію голови ОДА та залишила оператору свій номер телефону, що керівник області передзвонив до неї особисто, адже не могла свою проблему довірити комусь іншому.

Жителька с. Нова Рудня попросила допомоги в оздоровленні та лікуванні. Ігор Гундич не залишив без уваги прохання літньої жінки і вже через кілька днів до неї додому приїхала бригада медиків для оцінки її стану здоров’я. А вже 30 липня пенсіонерку доправили на лікування до обласного госпіталю для ветеранів війни у м. Бердичів.

«Мене тут обслуговують і вдень, і вночі. Постійно поряд і лікарі, і медсестри, і санітарки. Я вперше в житті потрапила до такого рівня лікарні», - розповідає Євгенія Панченко.

Завідувач хірургічним відділенням госпіталю Микола Ковальчук займається лікуванням Євгенії Панченко. За його словами, зараз у лікарні намагаються стабілізувати стан жінки та полегшити больовий синдром. Відповідно у шпиталі вона перебуватиме, доки її стан стабілізується.

«Медикаментозне лікування та фізіотерапевтичні процедури проводимо на місці, надалі рекомендуватимемо та направлятимемо до ревматолога в обласний центр для подальшого коригування амбулаторного лікування», - зазначив Микола Ковальчук.

Також лікар зауважив, що в пенсіонерки проблема задавнена і накопичена роками. Тому за місцем реєстрації потрібно буде пройти медичне обстеження для оформлення групи за інвалідністю.

Головний лікар обласного госпіталю ветеранів війни Павло Журбенко розповів, що жінка, як і інші пацієнти, не несе жодних матеріальних витрат. Адже медзаклад повністю забезпечує медичними препаратами та чотирьохразовим харчуванням.

Жителька с. Нова Рудня обіцяє одужати, виписатися і прийти вже на особистий прийом до Ігоря Гундича. Тепер, щоб подякувати за те, що організував для неї лікування та оздоровлення.

Пенсіонерка, якій Ігор Гундич допоміг з лікуванням, обіцяє прийти на особистий прийом голови ОДА

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: