Близько 40 млн грн. виділили на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Близько 40 млн грн. виділили на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття у Житомирі

Автор: news_maker від 7-08-2018, 22:50, переглядів: 1 073

Близько 40 млн грн. виділили на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття у Житомирі

У цьому році на капітальний ремонт доріг виділили близько 40 млн грн. Про це сьогодні, 7 серпня, під час брифінгу розповів міський голова Сергій Сухомлин.

Міський голова розповів, що роботи із капітального ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини на вулиці Перемоги планують закінчити за тиждень, але при належних погодних умовах.

«По вулиці Перемоги після того, як компанія виклала асфальт на першій ділянці були претензії щодо якості. Компанія зупинила роботи і переробили план реконструкції дороги, щоб досягти кращої якості по нашим вимогам. Потім у нас були два тижні дощів, коли укладку здійснювати не можливо. Зараз підрядник приступив до роботи і ми плануємо, що вже за тиждень при умові, що не буде дощів, роботи по вулиці Перемоги будуть закінчені. Якість на ділянках, які ремонтують зараз набагато краще, ніж якість першої ділянки»,- наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Також міський голова зазначив, що в цьому році відремонтують вулицю Київську від майдану Соборного до Універмагу, а в цьому місяці розпочнуться роботи із капітального ремонту асфальтобетонного покриття на вулиці Покровській та найближчим часом оголосять тендер на ремонт вулиці Параджанова.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: