Гроші готівкою або на картку за декілька хвилин » Новини Житомира
 
 


Гроші готівкою або на картку за декілька хвилин

Автор: news_maker від 8-08-2018, 15:42, переглядів: 1 348

  Гроші готівкою або на картку за декілька хвилин

Знову змушені економити на найнеобхіднішому? Годі, "Ваша Готівочка” вже поряд


Зіткнулися з байдужістю банківських робітників? У нашій компанії працюють лише високваліфіковані працівники, які розуміються на кризових ситуаціях. Ми готові поставити себе на ваше місце і стати вашим фінансовим помічником.

 

Хай це покупка красивої випускної сукні або оплата опалення - кредити на суми від 200 до 7000 гривен можно оформити та отримати лише за 20 хвилин у найближчому відділені "Ваша Готівочка” або на нашому сайті, заповнивши онлайн-анкетування.


Мінімальна процентна ставка. Кредитування з нами - це низька процентна ставка відносно інших мікрокредиторів.

Кредитування здійснюється за мінімальний проміжок часу: не більше ніж чверть години після заповнення анкети.

Відсутність довідок та купи документів, жодних поручителів та застав.

Контроль власного боргу через онлайн-сервіс. Ви завжди залишаєтесь в курсі актуальної заборгованості.

Можливість пролонгації без будь-яких додаткових комісій, санкцій або штрафів.

Ми не враховуємо під час розгляду анкети вашу кредитну історію.


Отримати кошти можна будь-яким зручним способом: на банківську картку або готівкою. Таким же чином можно й погасити заборгованість. Якщо у вас є можливість повернути ваш займ навіть раніше встановленого в договорі терміну - ви отримаєте шанс зекономити і виплатити лише ті відсотки з тілом кредиту, які були фактично нараховані.


Девізом "Ваша Готівочка” є чесність і порядність у відношенні наших клієнтів. Десятки тисяч жителів України вже оцінили усі переваги нашої компанії. З нами ви можете не хвилюватися з приводу того, що борг несподівано зріс або відсотки збільшилися. Податок стабільний протягом усього часу дії договору. Всю детальну інформацію ви будете отримувати регулярно телефоном від найліпших менеджерів "Ваша Готівочка” за потребою або на нашому сайті в особистому кабінеті користувача. Онлайн кредит від vashagotivochka.ua є доступним для всіх вже давно.


Якщо ви не маєте можливості погасити заборгованість по кредиту в призначений раніше термін - ми надаємо вам шанс на пролонгацію договору. Здійснити її ви можете самостійно в особистому кабінеті користувача за день до закінчення дії умов кредитування.

 

Зверніть увагу на те, що вам необхідно виплатити до цього часу всі відсотки за кредит. Послуга пролонгації є безкоштовною, за користування немає жодних комісій або штрафів. Відразу після успішної пролонгації ми зв'яжемося з вами та проінформуємо щодо наступних термінів. Вся інформація також буде продубльована в особистому кабінеті.

 

Усе ще не впевнені, що це безпечно? Онлайн-кредитування вже давно є популярною практикою мікрокредитування на всіх європейських і американських ринок. Наш досвід в цій сфері вже більше 5 років, а кількість клієнтів вже досягло десятитисячний рубіж.

 

Якщо у вас лишилися будь-які запитання або труднощі з оформленням кредиту - наша команда "Ваша Готівочка” з радістю допоможе вам. Щодня, з восьмої години ранку до восьмої години вечора ми працюємо та надаємо інформаційні послуги для вас.

 

Незалежно від вашого місця розташування ми кредитуємо онлайн 24/7. Ви також можете зв'язатися з нами безкоштовним для всіх операторів мобільних мереж телефоном 0 800 500 660 або електронною поштою [[email protected]" style="color: rgb(178, 77, 127);][email protected][/email], також всю важливу інформацію ви знайдете натиснувши посилання.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: