Область проситиме у держави гроші на розвиток та утримання доріг » Новини Житомира
 
 


Область проситиме у держави гроші на розвиток та утримання доріг

Автор: news_maker від 17-01-2013, 17:20, переглядів: 1 647

Область проситиме у держави гроші на розвиток та утримання доріг

Доручення департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму підготувати відповідний проект звернення облдержадміністрації до Державної служби автомобільних доріг України міститься у розпорядженні голови облдержадміністрації (№5 від 11.01.2013).

Цим же розпорядженням робота служби автомобільних доріг у Житомирській області щодо будівництва, ремонту та утримання доріг у минулому році визнана незадовільною.

Зокрема, відзначається, що проведений ремонт та утримання шляхів загального користування та комунальних доріг не відповідають вимогам часу. Майже всі дороги загального користування в області потребують капітального та поточного ремонтів. Найгірша ситуація у Червоноармійському, Ємільчинському Любарському, Народицькому районах та місті Бердичеві. На дорогах області є 8 ділянок концентрації ДТП, які потребують термінового проведення реконструкції та ремонтних робіт.

На більшості автомобільних доріг відсутня дорожня розмітка, дорожні знаки не відповідають сучасним вимогам, потребує заміни та ремонту бар’єрне огородження, у незадовільному стані знаходиться понад 50% комунальних доріг загальною протяжністю майже 6 тисяч кілометрів.

Робота Житомирського облавтодору не відповідає технологічним та технічним вимогам сьогодення. Матеріально-технічна база застаріла, 75% техніки перевищує всі норми експлуатації.

Впродовж минулого року на дорогах області ремонтно-будівельних робіт виконано на суму понад 121,5 мільйона гривень: 113,5 млн.грн. – із державного бюджету, 8,2 млн.грн. – з обласного.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: