12 фахівців рятувальної служби отримали відомчі нагороди та спеціальні звання » Новини Житомира
 
 


12 фахівців рятувальної служби отримали відомчі нагороди та спеціальні звання

Автор: news_maker від 23-08-2018, 21:15, переглядів: 916

12 фахівців рятувальної служби отримали відомчі нагороди та спеціальні звання

Напередодні Дня Незалежності в Управлінні ДСНС України у Житомирській області відбулися урочистості збори особового складу.

З нагоди свята 12 фахівців рятувальної служби отримали відзнаки, грамоти, а також спеціальні звання за високий професіоналізм, особисті досягнення у службовій діяльності та багаторічну працю заради безпеки українського народу.

Зокрема, нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» нагороджено Андрія Кравчука, водія-електрика рятувального відділення аварійно-рятувальної частини загону спеціального призначення. Фахівці цієї частини залучаються для виконання робіт щодо порятунку потерпілих в ДТП, на воді та тих, хто опинилися в небезпеці на висоті чи в інших екстремальних ситуаціях із загрозою для життя.

Ще 5 фахівців у сфері пожежної безпеки та цивільного захисту населення – Андрій Парфенюк, Оксана Скумін, Віктор Заєць, Євгеній Нагіленко та Роман Любиченко – отримали цього дня Почесні грамоти та грамоти від ДСНС України. Також з нагоди Дня Незалежності 4 осіб удостоєні відзнак Асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.

Приємним подарунком для двох бойових офіцерів-керівників стало отримання спеціального звання «полковник служби цивільного захисту» на один ступінь вище, ніж передбачено за посадою. Це Олександр Король, начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації та Сергій Зосіч, начальник Народицького районного сектору (опікується безпекою населення та бійцями, що несуть службу у зоні радіаційного забруднення).

Очільник рятувальної служби області Ігор Нікітчук привітав особовий склад з Днем Державного Прапора України та наступаючим Днем Незалежності. Побажав усім миру, успіхів і плідної праці на благо українського народу. І додав, що на період святкових днів усі оперативно-рятувальні підрозділи області переходять на посилений варіант несення служби.

12 фахівців рятувальної служби отримали відомчі нагороди та спеціальні звання
12 фахівців рятувальної служби отримали відомчі нагороди та спеціальні звання

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: