Майже 50% жителів Житомирської області обрали своїх лікарів та підписали декларації » Новини Житомира
 
 


Майже 50% жителів Житомирської області обрали своїх лікарів та підписали декларації

Автор: news_maker від 27-08-2018, 23:26, переглядів: 841

Майже 50% жителів Житомирської області обрали своїх лікарів та підписали декларації

59 медичних закладів приєдналися до системи «eHealth». Житомирщина впевнено тримається серед лідерів за темпами підписання декларацій.

Так за інформацією Національної системи охорони здоров’я «eHealth», станом на 27 серпня вже 582 тис. 295 жителів області обрали свого сімейного лікаря або педіатра. А це майже 50% від населення Житомирщини.

За серпень до «eHealth» долучилися ще 2 медичні заклади області. Загалом до Національної електронної системи охорони здоров’я вже приєдналося 826 лікарів та 59 медичних закладів Житомирщини. З цими медичними працівниками вже можна підписувати декларації.

Нагадаємо, що з липня 8 закладів первинної медичної допомоги Житомирської області, серед яких 1 приватний, вже отримують кошти за кожного пацієнта від Національної служби здоров’я України.

Крім того, управління охорони здоров’я облдержадміністрації повідомляє, що усі декларації єдиного зразка, які підписують жителі області, знаходяться в електронному варіанті у загальній електронній системі «eHealth». Лише після того, як медпрацівник введе дані в електронну систему, декларацію роздруковують і перевіряють правильність даних. Тоді працівник закладу підтверджує декларацію електронним підписом і відправляє в електронну систему.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: