У Житомирі невідомі під виглядом представників газової служби обікрали пенсіонерів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі невідомі під виглядом представників газової служби обікрали пенсіонерів

Автор: news_maker від 1-09-2018, 10:45, переглядів: 844

У Житомирі невідомі під виглядом представників газової служби обікрали пенсіонерів

Упродовж минулої доби двоє літніх житомирян постраждали від непроханих гостей, які під виглядом представників газової служби обібрали пенсіонерів. Поліція закликає до обережності та уважності у спілкуванні з незнайомцями.

Одразу дві заяви про злочини, вчинені за подібних обставин, надійшли до Житомирського відділу поліції упродовж 30 серпня.

80-річний житель обласного центру пожалівся на невідомого чоловіка, який прийшов до його квартири назвавшись працівником «газконтори». Задуривши дідусю голову байками, він спонукав господаря винести понад 10 тисяч гривень, а, впевнившись, що той не поспішає віддати йому гроші, вирвав їх зі старечих рук і втік.

Ще один псевдогазовик того ж дня ошукав 79-річну бабусю у її ж оселі. Під приводом заміни модуля на газовий лічильник шахрай заволодів сумою у 600 гривень, які літня господині й віддала негіднику.

Обидві заяви належним чином зареєстровані та за вказаними фактами розпочаті відповідні кримінальні провадження, у рамках яких поліція встановлює особи псевдогазовиків і їх місцезнаходження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: