Якою ціною обійшлася перемога «ПАОК» над «Спартаком» » Новини Житомира
 
 


Якою ціною обійшлася перемога «ПАОК» над «Спартаком»

Автор: news_maker від 6-09-2018, 17:47, переглядів: 812

 

Якою ціною обійшлася перемога «ПАОК» над «Спартаком»

 

У мережі до сих пір не вщухають коментарі з приводу фіаско «Спартака» в поточному сезоні Ліги чемпіонів. Грецький «ПАОК» зробив те, чого від нього не чекали ні вболівальники, ні футбольні аналітики. «Червоно-білі» не втримали ініціативу в виїзному матчі, програвши грекам з рахунком 3: 2. Все, що потрібно було зробити московському клубу далі - забити один гол і втримати ініціативу на зустрічному матчі, але нульова нічия викинула «Спартак» «за борт» кубка. Кореспонденти «Футбол24» відстежують всі події зі світу спорту, ліга чемпіонів на football24.ua - це зручна можливість стежити за турніром в режимі онлайн.


Іван Саввіді надихав команду, як міг


Нещодавно з'ясувалося, що перед грою з московським «Спартаком» грецькі футболісти отримали мотивацію в розмірі 1 млн євро. Саме таку суму пообіцяв власник клубу футболістам у разі, якщо «червоно-білі» не пройдуть «ПАОК» в третьому турі ЛЧ. Як уже згадувалося, в першому матчі бойовий настрій «ПАОКа» дозволив буквально вирвати перемогу у «Спартака», футболісти якого швидко реалізували 2 м'ячі. Іван Саввіді вирішив в дусі бізнесмена підготувати власну команду до зустрічі зі «Спартаком». Примітно, що це не перший раз, коли Іван заохочує гравців грошовими винагородами за перемогу над суперниками. Після двократної перемоги «ПАОК» над «Базелем» грецькі спортсмени так само були нагороджені преміальними, але не настільки значними.

На прес-конференції після вильоту «Спартака» Массімо Каррера відзначив, що для його підопічних сам факт виступу в Лізі чемпіонів є мотивацією, без додаткових грошових вливань. Підтримав тренера і Андрій Єщенко, заявивши, що провал «Спартака» - безглузда випадковість, його одноклубники були мотивовані і налаштовувалися тільки на перемогу.


Без НС не обійшлося


Цей матч запам'ятався не тільки стрімким розвитком подій на полі, а й жорстокою бійкою між уболівальниками грецького клубу та представниками російських ЗМІ. Прес-служба грецької команди заявила, що непорозуміння сталося після провокацій з боку саме російських журналістів. Комітет УЄФА не став вникати в суть справи, про що свідчить відсутність штрафних санкцією проти «ПАОК». Члени спілки футболістів послалися на відсутність достатніх доказів на користь провини уболівальників.


Чому «Спартак» схибив


За думку спортивних аналітиків, тріумфу «червоно-білих» в Салоніках не відбулося через недалекоглядну стратегії Каррери. За підсумками матчу було видно, що грецькі футболісти не витримали темп гри, який самі ж і задали, позначилася спека. Московський клуб міг і повинен був довести справу до рівного рахунку, що дозволило б повернути хід подій на грі вдома. Але цього не сталося.

«ПАОК» ж здивував суперника, завдяки вмілим діям наставника клубу. Сам Саввіді після заключного матчу його команди з «Спартаком» висловився, що «ПАОК» зломив характер «червоно-білих».

 

 

Якою ціною обійшлася перемога «ПАОК» над «Спартаком»

 

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: