Приміщення колишнього ЖЕКу буде продано за 3 млн грн » Новини Житомира
 
 


Приміщення колишнього ЖЕКу буде продано за 3 млн грн

Автор: news_maker від 11-09-2018, 12:39, переглядів: 1 265

Приміщення колишнього ЖЕКу буде продано за 3 млн грн

11 вересня, на тридцять дев’ятій (позачерговій) сесії міської ради депутати погодили приватизацію нежитлових приміщень за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 4 шляхом викупу.

«Приватизувати шляхом викупу фізичній особі-підприємцю Медведюк Олені Володимирівні нежитлові приміщення літери «А» територіальної громади міста Житомира загальною площею 251,5 кв.м, свідоцтво про право власності Серія САК №086693, що розташовані за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 4 за ціною продажу 3 018 000 грн. (три мільйона вісімнадцять тисяч гривень), та перебувають на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №3» Житомирської міської ради (код ЄДРПОУ 13552103)», - йдеться у рішенні.

5 вересня відбулося розкриття цінових пропозицій учасників аукціону з продажу приміщення площею 251.5 кв.м на вулиці Мала Бердичівська, 4.

Заявку на участь в аукціоні подав лише один учасник. Стартова ціна продажу 2 572 238,40 грн з ПДВ.

«Так як в аукціоні подано заяву лише одного учасника, аукціон не відбувся. Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» орган приватизації приймає рішення про приватизацію зазначеного об’єкта шляхом викупу учасником, за запропонованою ним ціною», - повідомила начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олена Кравчук.

«Рішення потрібно прийняти до 12.09.18, в іншому випадку, відповідно до цього ж закону, якщо об’єкт не продано в зазначений спосіб, стартову ціну буде знижено на 50%», - сказала секретар міської ради Наталія Чиж.

«Це дійсно гарна ціна для цього об’єкта. Пропоную депутатам підтримати даний проект рішення», - зазначила Наталія Леонченко, депутат міської ради.

Дане рішення підтримали 22 депутати.



Приміщення колишнього ЖЕКу буде продано за 3 млн грн

Приміщення колишнього ЖЕКу буде продано за 3 млн грн
Приміщення колишнього ЖЕКу буде продано за 3 млн грн

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: