Розвиток мережі ОСББ на Житомирщині поступово почав переходити у регрес » Новини Житомира
 
 


Розвиток мережі ОСББ на Житомирщині поступово почав переходити у регрес

Автор: news_maker від 23-01-2013, 19:01, переглядів: 1 546

Розвиток мережі ОСББ на Житомирщині поступово почав переходити у регрес

Таку думку висловив під час колегії департаменту житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації голова місцевої асоціації об'єднання співвласників Ігор Скоропад. Свої слова він обґрунтував посиланням на статистику: так, якщо у 2009 році в області було створено 14 ОСББ, у 2010 – 23, а у 2011 – 26, то у 2012 – лише 7. "Це проблема всеукраїнського масштабу", – каже Ігор Скоропад, який, до речі, є членом Національної ради з питань ОСББ при Кабміні. – І основна причина такого стану речей – відсутність інформації:

"Найперша проблема, яку потрібно вирішувати, – це донесення до людей інформації про цей інститут. Крім того, людей лякає ще й незадовільний стан нашого житлового фонду. Люди кажуть: "Ми будемо створювати ОСББ, не знаючи навіть, що це таке, тільки дайте нам кошти на капітальний ремонт. Чесно можу сказати, що, на жаль, не буде коштів на капітальний ремонт для всіх будинків. Їх у нас просто немає. Будуть, безумовно, допомагати і держава, і місцеві бюджети, але є інститут власника і саме з цього потрібно починати"

Загалом, на сьогодні на території Житомирщини зареєстровано 209 ОСББ, в які входять 469 житлових багатоквартирних будинків.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: