«Чорного» лісоруба за 5 зрізаних дубів засуджено до 2 років позбавлення волі умовно » Новини Житомира
 
 


«Чорного» лісоруба за 5 зрізаних дубів засуджено до 2 років позбавлення волі умовно

Автор: news_maker від 17-09-2018, 22:23, переглядів: 676

«Чорного» лісоруба за 5 зрізаних дубів засуджено до 2 років позбавлення волі умовно

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у 42-х кримінальних провадженнях за фактами розкрадання лісових ресурсів на території семи районів, які підпадають під юрисдикцію місцевої прокуратури (Брусилівський, Коростишівський, Малинський, Попільнянський, Радомишльський, Хорошівський та Черняхівський).

Наразі у чотирьох кримінальних провадженнях місцевою прокуратурою затверджено обвинувальні акти та скеровано до суду для розгляду по суті. Зокрема, два з них – стосовно незаконної порубки лісу та два – за фактом розкрадання лісових ресурсів.

Про це повідомив керівник Коростишівської місцевої прокуратури Сергій Зубак.

«Зокрема, за незаконну порубку лісу – 5 сироростучих дерев породи дуб у Ворсівському лісництві ДП «Малинський лісгосп АПК», що знаходиться на території Нововороб’ївської сільської ради Малинського району, місцевому жителю вироком суду призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік. Також заявлено позов про відшкодування особою завданої державним інтересам шкоди на суму понад 32 тис грн», - навів приклад Сергій Зубак.

Він також додав, що іншого «чорного» лісоруба судом визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 246 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: