Футбольні поля області: 6 збудували, 4 завершують та ще готують 7 проектів » Новини Житомира
 
 


Футбольні поля області: 6 збудували, 4 завершують та ще готують 7 проектів

Автор: news_maker від 20-09-2018, 23:57, переглядів: 887

Футбольні поля області: 6 збудували, 4 завершують та ще готують 7 проектів

На Житомирщині триває будівництво футбольних полів із штучним покриттям. Вже збудували 6 типових спортивних майданчиків у різних районах області, на 4 об’єктах завершуються роботи з облаштування. Вже цієї суботи відкриють футбольне поле в Ушомирській ОТГ.

Футбольні поля зі штучним покриттям будують за типовим проектом. Кожен майданчик має розмір 44*22 м, огороджений парканом та облаштований освітленням.

Нагадаємо, що спортивні поля створюються за кошти з державного бюджету у співфінансуванні з місцевими. Так вартість таких майданчиків у громадах складає 13,5 млн грн, у м. Житомир – 24,2 млн грн.

Незабаром добудують футбольні поля в Червоненській, Попільнянській та Баранівській ОТГ. У суботу, 22 вересня, відбудеться святкове відкриття майданчику в с. Жабче Ушомирської ОТГ. Продовжуються роботи з реконструкції стадіону «Спартак» у Житомирі.

Діти та молодь Житомирщини вже грають у футбол на нових сучасних полях зі штучним покриттям в Станишівській, Високівській, Овруцькій ОТГ та смт Озерне.

Крім того, управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту готує пропозиції щодо будівництва в області ще 7 футбольних майданчиків за кошти державного бюджету у співфінансуванні з місцевими бюджетами.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: