На вихідних поліцейські затримали двох крадіїв мопедів » Новини Житомира
 
 


На вихідних поліцейські затримали двох крадіїв мопедів

Автор: news_maker від 24-09-2018, 22:11, переглядів: 782

На вихідних поліцейські затримали двох крадіїв мопедів

У Лугинському районі правоохоронці розшукали причетного до крадіжки чужого мопеда з місцевого парку відпочинку. А у Хорошівському районі поліцейські встановили місце знаходження двоколісного транспортного засобу, поцупленого з двору жительки смт Іршанська.

Повідомлення про крадіжку мотоцикла «ММВЗ-3-112», належного 44-річній жительці смт Іршанська, надійшло до Хорошівського відділення поліції 16 вересня. На місці працювала слідчо-оперативна група поліції.

Заявниця розповіла, що транспортний засіб був залишений у дворі будинку в обідню пору. А близько 17.30 вона помітила його зникнення. Місцеві дітлахи, які гралися неподалік, розповіли жінці про незнайомця, який імовірно причетний до крадіжки. Він перевіз транспортний засіб за ріг будинку та поїхав на ньому геть. Сума збитку склала близько 5 тисяч гривень.

У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили причетність до правопорушення 67-річного місцевого жителя. У чоловіка вилучили викрадений мотоцикл.

23 вересня до Лугинського відділення поліції звернувся 30-річний житель району із повідомленням про крадіжку його мопеда «Сабур». Чоловік розповів, що близько 12.00 лишив транспортний засіб на деякий час у селищному парку відпочинку. Із замка запалювання він не витягнув ключ. Цією обставиною і скористався зловмисник.

Працівники поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 22-річний житель райцентру. У парубка вилучили викрадений транспортний засіб.

Нині за обома фактами тривають досудові розслідування. Законодавством за незаконне заволодіння транспортним засобом (ст. 289 КК України) передбачено покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: