В Новограді-Волинському сталася пожежа в 5-поверхівці: врятовано чоловіка » Новини Житомира
 
 


В Новограді-Волинському сталася пожежа в 5-поверхівці: врятовано чоловіка

Автор: news_maker від 24-09-2018, 23:40, переглядів: 1 062

В Новограді-Волинському сталася пожежа в 5-поверхівці: врятовано чоловіка

22 вересня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в чотирьохкімнатній квартирі на п’ятому поверсі 5-типоверхівки в м. Новоград-Волинський.

З’ясувалося, що в середині під’їзду та на сходовій клітині по всіх поверхах спостерігається сильна задимленість. Осередок загоряння знаходився в кімнаті квартири, що на п’ятому поверсі. Оселя зачинена зсередини. Тож за допомогою пожежної драбини ланка газодимозахисної служби потрапила через вікно у помешкання та виявила в одній із задимлених кімнат на ліжку без свідомості 37-річного сина власника. Його вивели на вулицю та передали медикам.

Також рятувальники евакуювали 5 осіб, що проживали у сусідніх квартирах. Крім того, із задимлених квартир, що розташовані поверхом нижче, вогнеборці вивели на свіже повітря ще 4 мешканців.

Пожежу локалізували о 13:40 та о 14:10 ліквідували. Вогнем знищено домашнє майно. До ліквідації займання залучалося 6 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – необережне поводження під час паління. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

В Новограді-Волинському сталася пожежа в 5-поверхівці: врятовано чоловіка

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: