22 вересня 2018 року в с.Перлявка Тетерівської ОТГ відбувся Перший обласний рибний фестиваль «Fish Food Fest». Фестиваль розпочався змаганнями зі спортивної рибної ловлі, участь у яких взяли 15 дорослих учасників, які рибалили на човнах зі спінінгом та 5 дітей, які ловили рибу з берега на поплавкову вудку.
Родзинкою Фестивалю стали «Перегони раків», які проводились вперше не лише на Житомирщині, а й в Україні. Гості заходу з захопленням обирали собі «рака-переможця» та щиро вболівали за нього під час забігів.
Але основною на «Fish Food Fest» все ж була гастрономічна складова. 7 професійних кулінарів (представники закладів харчування з Тетерівської ОТГ та м.Житомира) та 5 кулінарів-аматорів представили найрізноманітніші страви з риби. Всі страви були надзвичайно смачними і цікаво представленими, однак особливу увагу та оцінку журі отримала страва, представлена Комунальним підприємством "Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення "Дениші", - «Короп у соляній скоринці». Журі також було відзначено роботу Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Серед кулінарів-аматорів найкращою стала рибна страва від Руслани Остапчук.
Дмитром Матушинським, представником Житомирської обласної Асоціації Кулінарів України, було проведено майстер-клас з приготування супу з маринованою, пряною, підкопченою за допомогою коптильного пістолету фореллю, еспумою з концентрованого овочевого бульйону, вершками та сиром «Фета».
Також гості Фестивалю змогли переконатись в тому, що страви високої кухні під силу приготувати і непрофесійним кулінарам. Це довели учасники кулінарного батлу – Олександр Українець (помічник народного депутата Віктора Развадовського) та Василь Стах (заступник голови Житомирської райдержадміністрації), приготувавши смаженого коропа з селеровим пюре.
Спортивного азарту святу додали родинні змагання "Тато, мама, я – рибацька сім’я". 5 родин з сіл Тетерівка, Дениші та Сінгури виборювали звання "Рибацької родини року". Перемогу у змаганнях отримала родина Костенків.
Протягом фестивалю для найменших гостей було організовано веселі конкурси, «пошуки скарбів», міні-акваріуми та ігри з акулою-аніматором.
Загалом на «Fish Food Fest» завітало більше 300 гостей, під час підготовки фестивальної локації зібрано та вивезено близько тони сміття, спожито більше 70 кг риби та 150 л квасу, більше 100 чоловік спробували себе у ролі гребців на Драгонботі.
Фестиваль став можливим завдяки партнерам громади: управлінню національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА, Житомирському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Житомирській обласній Асоціації Кулінарів України, Федерації риболовного спорту Житомирської області, Федерації з веслування на човнах «Дракон» Житомирської області, а також спонсорам.