На Житомирщині голова міськради продав землю і не повідомив про суттєві зміни у майновому стані » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині голова міськради продав землю і не повідомив про суттєві зміни у майновому стані

Автор: news_maker від 28-09-2018, 00:35, переглядів: 968

На Житомирщині голова міськради продав землю і не повідомив про суттєві зміни у майновому стані

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (неповідомлення про суттєві зміни в майновому стані), вчинене головою Новоград-Волинської міської ради.

Установлено, що посадова особа органу місцевого самоврядування порушив вимоги ч.2 ст.52 Закону України «Про запобігання корупції».

Зокрема, продавши у грудні минулого року земельну ділянку за понад 220 тис грн, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня 2017 року, голова міськради взагалі не повідомив про суттєві зміни у майновому стані на сайті НАЗК. Це у той час, коли чинним законодавством встановлено десятиденний строк з дня одержання доходу.

Постановою Новоград-Волинського районного суду посадову особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та накладено штраф у розмірі 1700 грн.

В декларації Віктора Весельського за 2017 рік вказано, що він отримав 222 тис. 400 грн за відчуження нерухомого майна від громадянки Мандибур Таїси Миколаївни. На таку ж саму суму Весельський задекларував готівкові кошти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: