Прокурор Житомирщини повідомив адвокату про підозру у заволодінні корпоративними правами товариства » Новини Житомира
 
 


Прокурор Житомирщини повідомив адвокату про підозру у заволодінні корпоративними правами товариства

Автор: news_maker від 29-09-2018, 22:07, переглядів: 1 240

Прокурор Житомирщини повідомив адвокату про підозру у заволодінні корпоративними правами товариства

За результатами досудового розслідування, прокурором Житомирської області Любомиром Війтовичем 17 вересня 2018 року особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 206-2, чч. 3, 4 ст. 358 КК України.

Також, прокуратурою області 21 вересня 2018 року подано до суду клопотання про дозвіл на затримання підозрюваної з метою приводу її до суду для обрання запобіжного заходу.

Жителька міста Києва, 41-річна адвокат, підозрюється у тому, що підробила офіційні документи та, використовуючи підроблені офіційні документи, за попередньою змовою з групою осіб, протиправно заволоділа корпоративними правами та нерухомістю товариства з обмеженою відповідальністю, ринковою вартістю понад 81 млн грн.

Злочинну діяльність викрито та припинено завдяки спільним професійним діям правоохоронних органів, за оперативного супроводження Управління захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Cанкція суворішої – ст. 206-2, ч. 3 КК України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: