На Житомирщині на території приватного домоволодіння горіли 3 будівлі » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині на території приватного домоволодіння горіли 3 будівлі

Автор: news_maker від 2-10-2018, 20:38, переглядів: 1 052

На Житомирщині на території приватного домоволодіння горіли 3 будівлі

30 вересня о 10:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Давидівка Хорошівського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплена літня кухня, частково житловий будинок і гараж, розташовані на відстані біля 2 м. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби. О 10:55 пожежу локалізували та о 12:40 ліквідували. Вогнем знищено літню кухню площею 18 кв.м, дах житлового будинку на площі 72 кв.м. та частково пошкоджено гараж і саму оселю.

Внаслідок надзвичайної події загиблих і травмованих не має. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі. За словами матері власниці, вона залишила без нагляду увімкнений електричний чайник. Коли ж повернулась, то приміщення вже повністю охопив вогонь. Крім того, через деякий час всередині вибухнув газовий балон, що спричинило розповсюдження пожежі на житловий будинок та гараж.

На Житомирщині на території приватного домоволодіння горіли 3 будівлі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: