На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція

Автор: news_maker від 2-10-2018, 21:00, переглядів: 857

На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція

2 жовтня у с. Поліському Коростенського району відкрилась чергова на Житомирщині поліцейська станція, в якій постійно працюватимуть два дільничних офіцери, за окремим графіком – інспектор ювенальної превенції і за потреби – група швидкого реагування місцевої поліції.

Участь у відкритті поліцейської станції у с. Поліському на Коростенщині узяли керівник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко та голова Ушомирської об’єднаної територіальної громади Людмила Мала, яка й розповіла про особливості ОТГ і допомогу у реалізації проекту поліції в удосконаленні забезпечення правопорядку.

– До нашої територіальної громади входять 27 населених пунктів, в яких проживають більше 6 тисяч людей. Тож питання їх безпеки – серед пріоритетних. Ми потурбувались про встановлення на території громади до 20 камер відеоспостереження (зокрема, половина з них – у с. Поліському), які функціонують у межах селищ і сіл, а також контролюють в’їзди та виїзди у населені пункти з автомагістралей міжнародного значення. Усі зображення виведені у приміщення сільрад. Невдовзі плануємо, що і наші дільничні офіцери поліції на станції у с. Поліському безпосередньо могли мати доступ до відеоспостереження із цих засобів відеофіксації, - зазначила Людмила Мала.

Приміщення поліцейської станції, що відсьогодні діятиме у Поліському, розраховане на постійне перебування тут двох дільничних офіцерів. Їх робочі місця відповідно обладнані усім необхідним. За словами правоохоронців, основні правопорушення, з якими вони мають справу на ввіреній їм території, типові загалом для краю: це хуліганства і насильство у сім’ях, породжені зловживанням спиртним і безробіттям.

Інший кабінет поліцейської станції обладнаний спеціально для роботи інспектора ювенальної превенції, який працюватиме тут за графіком. Дитячий куточок оформлений з урахуванням перебування на станції дітей і створена загальна атмосфера затишку, щоб відвідувачі могли почуватись спокійно та комфортно при спілкуванні з поліцейським.

Також на станції функціонуватиме ще одне приміщення для чергового наряду реагування патрульної поліції Коростенського ВП ГУНП, працівники якого за потреби забезпечуватимуть правопорядок у Поліському.

– Відкриття ще однієї поліцейської станції стало можливим завдяки плідній взаємодії з Ушомирською об’єднаною територіальною громадою і за підтримки якої приміщення обладнано необхідною для якісної діяльності правоохоронців технікою, меблями та іншими необхідними речами. Приємно відмітити, що голова дійсно опікується безпекою громади. Ми ж, у свою чергу, готові підтримати ініціативи щодо розширення штату дільничних офіцерів, удосконалення їх роботи і посилення заходів забезпечення правопорядку, - прокоментував начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Також для ефективності роботи він вручив дільничним офіцерам 2 планшети і скутери, зазначивши, що ці транспортні засоби стануть їм у нагоді для мобільності та переміщення у віддалені населені пункти території обслуговування.

Слід зазначити, у с. Поліському – вже шоста відкрита упродовж року на Житомирщині поліцейська станція.

На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція
На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція
На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція
На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція
На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція
На Житомирщині запрацювала ще одна поліцейська станція

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: