Чоловіка, який йшов на ранковий поїзд у Коростені жорстоко побили » Новини Житомира
 
 


Чоловіка, який йшов на ранковий поїзд у Коростені жорстоко побили

Автор: news_maker від 4-10-2018, 16:49, переглядів: 897

Чоловіка, який йшов на ранковий поїзд у Коростені жорстоко побили

3 жовтня уранці до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на одного з жителів райцентру. За місцем його проживання інспектори групи швидкого реагування затримали молодиків, підозрюваних у злочині. З’ясувалось, що ті привезли побитого ними чоловіка додому за грошима.

Події стартували близько 4.30 на зупинці громадського транспортну на одній з центральних вулиць райцентру. Заявник прямував до залізничного вокзалу, аби встигнути на ранковий електропотяг, коли незнайомці попросили цигарку. На його відмову відреагували агресивно – почали бити. Потім непритомного чоловіка відтягли від зупинки у кущі, забрали наявні цінні речі, мобільний та покинули.

Через певний час, на вулиці уже світало, чоловік прийшов до тями і спробував підвестись. Самостійно йому це не вдавалось і він попросив допомоги перехожого. Той почав розпитувати, що трапилось. Однак майже відразу поряд з ними з’явилась все та ж трійця нападників. Перехожий, зреагувавши на їх погрози, пішов геть. Потерпілий же, зрозумівши небезпечність ситуації, змушений був пообіцяти молодикам винагороду за доставлення його додому.

В оселі чоловікові вдалось крадькома подзвонити за номером «102» та повідомити про напад.

- Усі деталі та обставини події поліцейські з’ясовували уже після затримання підозрюваних, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. – А у момент надходження повідомлення оперативно спрацювали працівники групи швидкого реагування, які прибули за місцем проживання потерпілого. Його самого госпіталізували до лікарні, де нині він отримує необхідну медичну допомогу. Загрози життю немає. Затриманих було доставлено до відділу поліції. При них вилучено мобільний потерпілого.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалось, двоє із молодиків раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Нині їм оголошено про підозру у вчиненні розбою у складі групи та взято під варту. За такі дії визначено відповідальність у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 10 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: