Житомирщина отримала ще 462 "пакунки малюка", які вже прямують до своїх власників » Новини Житомира
 
 


Житомирщина отримала ще 462 "пакунки малюка", які вже прямують до своїх власників

Автор: news_maker від 8-10-2018, 23:58, переглядів: 937

Житомирщина отримала ще 462 "пакунки малюка", які вже прямують до своїх власників

8 жовтня Житомирська область отримала 462 пакунки малюка, які вже направили до родин, які на момент виписки з пологового не отримали відповідного набору для своєї дитини.

За інформацією департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА, наразі Житомирщина повністю забезпечена дитячими наборами для новонароджених. Загалом область отримала вже 1100 пакунків малюків. До 5 жовтня від Міністерства соціальної політики України до області надійшло 638 комплектів, і 8 жовтня 2018 року – ще 462 пакунки.

Наразі пакунки малюка вже доставляють тим родинам, котрі вже народили діток. Якщо ж на момент виписки у пологовому відділенні не було дитячого набору для новонародженого, тоді ці комплекти працівники соціальних служб доставляють за місцем проживання батьків з новонародженим.

Так найбільше пакунків маляти вже відправили до родин у такі міста та райони Житомирщини:

- Житомир – 126;
- Житомирський район – 31;
- Новоград-Волинський – 30;
- Овруч – 20;
- Ружинський та Пулинський райони – по 15;
- Овруцький – 20.

Також необхідна кількість пакунків малюка розвезена і по іншим районам області. І наразі здійснюється доставка та передача до родин з дітками.

Залишок дитячих комплектів розподілять між пологовими будинками, щоб батьки отримували пакунок малюка при виписці з лікарні.

Нагадаємо, що одноразова натуральна допомога «Пакунок малюка» надається безкоштовно з 1 вересня 2018 року. Вартість набору складає 5 тис. грн. Комплект складається з 25 найменувань, серед яких: пелюшки, ковдра, одяг, брязкальце, гігієнічні засоби та інше. Пакунок малюка в першу чергу покликаний допомогти українським родинам забезпечити новонароджених найнеобхіднішими і якісними речами.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: