Опалювальний сезон в Житомирі розпочнеться 17 жовтня » Новини Житомира
 
 


Опалювальний сезон в Житомирі розпочнеться 17 жовтня

Автор: news_maker від 10-10-2018, 10:42, переглядів: 958

Опалювальний сезон в Житомирі розпочнеться 17 жовтня

Рішення про початок опалювального сезону в місті підтримали сьогодні члени виконавчого комітету міської ради.

Календарний опалювальний осінньо-зимовий період ропочинається з 15 жовтня, проте оскільки сеpедньодобова темпеpатуpа повітpя пpотягом тpьох діб не буде нижчою восьми гpадусів тепла, опалювальний сезон у місті розпочнеться з 17 жовтня.

"Почати надання послуг з теплопостачання в лікарнях, закладах освіти, інших об'єктах соціально-культурної сфери, а також в житлових будинках м. Житомира з 17 жовтня", - йдеться в рішенні.

Начальник управління комунального господарства Олександр Марцун повідомив, що подача тепла почнеться з об'єктів соцсфери (лікарень, шкіл, тощо), потім - у житлові будинки малої поверховості, а після цього в багатоповерхові будівлі. Олександр Марцун зазначив, що всі житлові будинки й навчальні заклади готові до увімкнення опалення.

Заступник міського голови Сергій Кондратюк додав, що на сьогодні підприємств, яке забезпечує теплопостачання Житомира («Житомиртеплокомуненерго»), підписало договори на постачання газу.

Він додав, що нарахування плати за тепло житомирянам буде розпочато відповідно до дати ввімкнення опалення: «Тепло в будинки буде подаватися поступово. Якщо опалення в будинок буде подано 19 жовтня, то нарахування за тепло розпочнеться з 19 жовтня. Нарахування пільг та субсидій громадянам буде розпочато з 17 жовтня».

Загалом в Житомирі 1512 багатоповерхових будинків, з них – 931 – підключені до централізованого опалення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: