На Житомирщині рятувальники дістали з криниці пенсіонерку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині рятувальники дістали з криниці пенсіонерку

Автор: news_maker від 11-10-2018, 11:31, переглядів: 829

На Житомирщині рятувальники дістали з криниці пенсіонерку

9 жовтня о 17:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Славенщина Народицького району в криницю, розташовану на території приватної садиби, впала жінка. До місця події було направлено відділення рятувальників 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю з'ясувалося, що в криниці на глибині близько 6 метрів знаходиться жінка похилого віку.

«Певно знаходилася вона там чимало часу, доки її виявила донька, яка прийшла провідати матір, – розповів начальник караулу пожежної частини Юрій Левковський. – Коли ми прибули, жінка стояла по пояс у воді, тримаючись за стінки і хрипіла, на світло ліхтаря та звукові сигнали не реагувала. Аби дістатися на глибину 6-8 метрів, ми зачепили крюком за край криниці штурмову драбину, а донизу спустили драбину-палку. І так по двох пожежних драбинах відправили туди рятівника найменшої комплекції. Він спустився до потерпілої, одягнув на неї два пожежні пояси, зачепив рятувальну мотузку, і колеги обережно підняли її на поверхню. Сам рятувальник Дмитро увесь час знизу страхував та підтримував бабусю».

Жінку віднесли до веранди, переодягнули та викликали швидку допомогу. Медики констатували, що вона перебуває в стресовому стані, має сильне переохолодження організму і тому була доправлена до Народицької центральної районної лікарні та в подальшому госпіталізована.

На Житомирщині рятувальники дістали з криниці пенсіонерку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: