На Житомирщині створюється спортивна мережа нових футбольних майданчиків зі штучним покриттям » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині створюється спортивна мережа нових футбольних майданчиків зі штучним покриттям

Автор: news_maker від 24-10-2018, 07:37, переглядів: 878

На Житомирщині створюється спортивна мережа нових футбольних майданчиків зі штучним покриттям

Житомирщина продовжує розширювати мапу сучасних футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Загалом в області цьогоріч вже збудували 7 таких спортивних полів і ще 2 будуть завершені найближчим часом.

В області триває робота над створенням цілої спортивної мережі з нових футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Для фізичного виховання дітей та молоді в різних районах та ОТГ Житомирщини реконструюються та будуються нові футбольні поля за кошти державного та місцевих бюджетів. Спортивні об’єкти відновлюються та створюються на основах співфінансування.

Грати у футбол на сучасних майданчиках зі штучним покриттям тепер можуть діти в:

- смт Озерне;
- с. Жабче Ушомирської ОТГ (Коростенський район);
- с. Ліщин Станишівської ОТГ (Житомирський район);
- с. Високе Високівської ОТГ (Черняхівський район);
- м. Баранівка Баранівської ОТГ;
- м. Овруч Овруцької ОТГ (де збудували футбольний та волейбольний майданчики).

Найближчим часом планують закінчити роботи з укладання штучної трави у с. Новоселиця Попільнянської ОТГ та у с. Курне Курненської ОТГ (Пулинський район).

Також готують до будівництва спортивні поля у м. Андрушівка та м. Житомирі (стадіон «Спартак», де реконструюють два футбольних майданчики), а також у с. Стрибіж Курненської ОТГ (Пулинський район).

Комісія Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України попередньо погодила співфінансування за кошти ДФРР з місцевими бюджетами ще такі футбольні майданчики в: смт Брусилів Брусилівської ОТГ, смт Пулини Пулинської ОТГ, смт Лугини Лугинської ОТГ та с. Рижани Хорошівської ОТГ.

Нагадаємо, що футбольні поля зі штучним покриттям будують за типовим проектом. Кожен майданчик має розмір 44*22 м, огороджений парканом та облаштований вуличним освітленням.

Спортивні поля створюються за кошти з державного бюджету у співфінансуванні з місцевими. Вартість таких майданчиків у громадах складає 13,5 млн грн, у м. Житомир – 24,2 млн грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: