Відтепер люди з обмеженими можливостями матимуть змогу "здавати на права" у спеціалізованій школі » Новини Житомира
 
 


Відтепер люди з обмеженими можливостями матимуть змогу "здавати на права" у спеціалізованій школі

Автор: admin від 7-02-2013, 13:35, переглядів: 1 307

Відтепер люди з обмеженими можливостями матимуть змогу "здавати на права" у спеціалізованій школі

Цю інформацію під час прес-конференції "Знай та використовуй свої права" підтвердила виконавчий директор Житомирського союзу людей з обмеженими можливостями Валентина Безпрозвана. За її словами, до цього часу у Житомирі не було жодної спеціалізованої автошколи для людей з інвалідністю, а потреба освоювати автомобіль була, є і буде. На відкриття закладу пішло багато часу та зусиль – потрібні документи збирали понад 2 з половиною роки.

"На даний момент технічна база автошколи незначна, але є деякі напрацювання", – каже Валентина Безпрозвана:

"Приміщення та землю ми орендуємо, закупили декілька машин, одну також беремо в оренду. Ось така технічна база, поки ще невелика, немає чим хвалитися"

Автошкола для людей з інвалідністю розпочала роботу 1 січня цього року. Вартість навчання буде значно меншою, ніж в інших подібних закладах міста:

"Якщо загальне навчання – 2 з половиною місяці коштує дві тисячі, то людина з інвалідністю буде платити півтори тисячі плюс бензин. Разом з тим, за клопотанням громадськості та інших організацій адміністрація підприємства буде брати на свої витрати навчання окремих людей з інвалідністю. Зокрема, якщо маленька пенсія, якщо у сім'ї є два інваліда, або більше, чи дітки з інвалідністю. У кожному окремому випадку, адміністрація буде брати на себе витрати на навчання", – наголосила керівник секретаріату регіональної комісії з питань діяльності підприємств та громадських організації інвалідів в Житомирській області Тетяна Денисенко.

Автошкола знаходиться за адресою: вул. Щорса, 100. За додатковою інформацію звертайтесь за номером телефону: +38 (067) 423-81-99.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: