У Баранівці намагалися спалити магазин "Візит" » Новини Житомира
 
 


У Баранівці намагалися спалити магазин "Візит"

Автор: news_maker від 26-10-2018, 21:09, переглядів: 979

У Баранівці намагалися спалити магазин "Візит"

26 жовтня о 02:45 до служби порятунку «101» м. Баранівка від чергового поліції надійшло повідомлення про пожежу в будівлі торгівельного комплексу. ЇЇ виявили патрульні, які прибули до місця події через спрацювання охоронної сигналізації. На гасіння пожежі було направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю рятувальників до місця виклику було виявлено, що в приміщенні супермаркету «Візит», розташованого на першому поверсі двоповерхової будівлі, виникла пожежа на площі 2 кв.м. Осередок займання - автомобільна шина, занесена всередину і підпалена невідомою особою.

Через пошкоджений віконний блок та двері бійці ДСНС подали ствол на гасіння пожежі, провели димовидалення та обстежили приміщення ланкою газодимозахисної служби. О 02:57 пожежа була локалізована, а о 03:20 – ліквідована.

Вогнем пошкоджено 2 кв.м. оздоблення стін та стелі, шафа для речей відвідувачів, касове, освітлювальне обладнання, телевізор. Інші приміщення будівлі та майно торгового комплексу не пошкоджені.

Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

У Баранівці намагалися спалити магазин "Візит"
У Баранівці намагалися спалити магазин "Візит"

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: