Поблизу нічного клубу у Бердичеві побили чоловіка » Новини Житомира
 
 


Поблизу нічного клубу у Бердичеві побили чоловіка

Автор: news_maker від 29-10-2018, 21:14, переглядів: 761

Поблизу нічного клубу у Бердичеві побили чоловіка

Подія сталась уночі 27 жовтня неподалік одного з розважальних закладів райцентру. Раптовий конфлікт між молодиками закінчився тяжкими травмами для одного з учасників і кримінальним провадженням для інших. Усі обставини з’ясовуються у ході подальшого досудового розслідування.

До Бердичівського відділу поліції близько 2 години ночі надійшло повідомлення про побиття чоловіка біля нічного розважального закладу у райцентрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що під час раптово виниклого конфлікту та бійки між чоловіками одному з них, 26-річному місцевому жителю, було спричинено тілесні ушкодження, з якими потерпілий був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановили двох осіб, безпосередньо причетних до побиття молодика. Обидва – місцеві жителі. Нині триває з’ясування усіх обставин події та інших причетних осіб.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: