До тепла у Житомирі підключено 826 будинків міста – це 87% від загальної кількості » Новини Житомира
 
 


До тепла у Житомирі підключено 826 будинків міста – це 87% від загальної кількості

Автор: news_maker від 29-10-2018, 21:28, переглядів: 791

До тепла у Житомирі підключено 826 будинків міста – це 87% від загальної кількості

До кінця тижня у всіх будинках Житомира з’явиться тепло», - про це повідомив заступник міського голови Сергій Кондратюк.

28 жовтня комунальники запустили теплопостачання останнім освітнім закладам: гімназії №23 та міському колегіум №34. До кінця тижня планують увімкнути опалення у садочку №53, де наразі ще ведуться роботи з комплексної реконструкції системи теплопостачання. На даний час цей дошкільний навчальний заклад опалюються електроприладами.

Сергій Кондратюк розповідає: «На сьогоднішній день залишається проблема по Польському бульвару. Там триває реконструкція системи теплопостачання. Підрядник, який виграв тендер не встигає здати роботу, тому ми були змушенні долучити до виконання робіт ще 3 підрядних організацій. За вихідні було опрацьовано ділянку до Польського бульвару, це дало змого частково підключити до тепла мікрорайон Малікова».

Всі лікарні міста підключено до тепла з 22 жовтня.

Як повідомлялось раніше після отримання від НАК Нафтогазу лімітів на газ, 22 жовтня, було розпочато роботу щодо підключення котелень міста до опалення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: