Ревізор Микола Тищенко перевірив паб, кафе, два ресторани та готель Ялинка у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Ревізор Микола Тищенко перевірив паб, кафе, два ресторани та готель Ялинка у Житомирі

Автор: news_maker від 5-11-2018, 22:23, переглядів: 3 070

Ревізор Микола Тищенко перевірив паб, кафе, два ресторани та готель Ялинка у Житомирі

Телеведучий Микола Тищенко разом з командою свого шоу "Ревізор з Тищенко" побував у Житомирі. Як зазначає прес-служба шоу, це місто має всі шанси отримати звання "міста контрастів", якщо говорити про перевірки місцевих ресторанів, готелів та салону краси, пише rbc.

Для початку їх чекав приємний контраст - готель "Ялинка", який п'ять років тому команда охрестила "мертвим" через повсюдно моторошний стан, порадував свіжим ремонтом. Побачене не на жарт здивувало Миколу Тищенка і його співведучу і шеф-редактора проекту Ганну Жижу. Вона застала "убиті" часи готелю, що більше нагадує локацію для фільму жахів. Дива перевтілення і зусилля керівництва, докладені для "апгрейду", приємно здивували команду соціального реаліті.

Однак, як виявилося пізніше, не всі так само радо чекали візиту команди. Приміром, паб "Ланселот" ще до приїзду знімальної групи розжився власною табличкою, зробленої на зразок нагороди проекту. Тільки замість коронного "ревізорського" жесту там красувалася комбінація з середнім пальцем, а біля неї – напис "Ревізор іде на*уй. Зал вражав паскудними деталями інтер'єру не менше, ніж псевдонагорода. Але гірше "креативного" дизайну виявився тільки стан кухні, яку сміливо можна назвати кулінарним пеклом.

До речі, керуючий пабу (і за сумісництвом – автор скандальної таблички) не посоромився приїхати в студію пост-шоу "Пристрасті по Ревізору". Саме там експерти розкажуть, які наслідки світять чоловікові за його сумнівний креатив.

Також, команда провела повторну ревізію закладу "Час поїсти", який три роки тому вже отримав фірмову нагороду проекту. Однак якщо вірити численним відгуками відвідувачів, щедрий комплімент команди трирічної давності суттєво розслабив персонал.

Не оминули увагою і ресторани "Фамілія" та "Барбарис".

Більш детально у повному випуску програми:




Страсті за ревізором:

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: