Міський голова збирається заветувати окремі пункти звернення депутатів щодо ціни на газ » Новини Житомира
 
 


Міський голова збирається заветувати окремі пункти звернення депутатів щодо ціни на газ

Автор: news_maker від 8-11-2018, 14:57, переглядів: 768

Міський голова збирається заветувати окремі пункти звернення депутатів щодо ціни на газ

Міський голова Сергій Сухомлин збирається заветувати окремі пункти звернення депутатів щодо зростання ціни на газ для населення в частині звернення до Президента.

Про це він заявив під час чергової сесії Житомирської міської ради 8 листопада.

«Підтримую звернення Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України, воно дуже важливе. Але я збираюся накласти вето на окремі його пункти. Зокрема, в частині звернення до Президента, бо це питання не належить до компетенції глави держави», – заявив Сергій Сухомлин.

Рішення міської ради відповідно до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» у п’ятиденний строк з моменту його прийняття може бути зупинено міським головою і внесене на повторний розгляд ради із обґрунтуванням зауважень упродовж двох тижнів з моменту прийняття.

Нагадаємо, 31 жовтня на позачерговій сесії міської ради кілька фракцій підготували окремі звернення стосовно врегулювання питання збільшення ціни на газ. Проте, пізніше депутати вирішили випрацювати єдине колегіальне звернення. Його й розглянули на другому пленарному засіданні позачергової сесії 8 листопада.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: