У Житомирі поліцейські охорони затримали двох парубків у чужій автівці » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські охорони затримали двох парубків у чужій автівці

Автор: news_maker від 8-11-2018, 15:00, переглядів: 781

У Житомирі поліцейські охорони затримали двох парубків у чужій автівці

7 листопада поліцейські, прибувши за викликом «Тривога» до одного з готелів обласного центра, виявили в автомобілі «Газель» двох юнаків за підозрілим заняттям. Парубки через пристрій для куріння вживали рослинну масу, ймовірно, марихуану.

Повідомлення про спрацювання тривожного сигналу надійшло близько 11.35. На місці події працівники закладу вказали поліцейським на автомобіль «Газель», що знаходився на стоянці і належить готелю. Однак у салоні мікроавтобусу знаходились сторонні. Відтак поліцейські охорони їх затримали.

Як з’ясувалось, парубки, 17 та 18 років, жителі обласного центру, зламавши замок дверцят авто проникли до нього та влаштували «посиденьки». Поліцейські прибули у той момент, коли хлопці розкурили пристрій для вживання наркотичних засобів.

Відтак на місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу вилучили його та рослинну речовину, схожу до марихуани.

Обох парубків доставили до поліції для фіксації та встановлення усіх обставин події. Вирішується питання про її правову кваліфікацію.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: