Склад координаційної ради Бюджету участі буде переобрано » Новини Житомира
 
 


Склад координаційної ради Бюджету участі буде переобрано

Автор: news_maker від 9-11-2018, 08:49, переглядів: 710

Склад координаційної ради Бюджету участі буде переобрано

Таке рішення прийняли 8 листопада, депутати міської ради під час розгляду питання щодо встановлення результатів голосування за проекти бюджету участі, яке відбувалося з 1 по 10 жовтня у м. Житомирі.

Дане питання було внесено до порядку денного засідання 42-ї сесії міської ради за рекомендаціями постійної комісії із соціально-гуманітарних питань та погоджувальної ради.

«Після закінчення голосування координаційна рада провела два засідання. На мою думку, розгляд апеляційні відбувся формально, тому я наклав вето на рішення координаційної ради та не підписав рішення про встановлення проектів-переможців», - прокоментував міський голова Сергій Сухомлин.

Голова соціально-гуманітарної комісії Наталія Леонченко внесла рекомендацію оголосити недовіру координаційній раді як такій, яка не виконала покладені на неї свої повноваження по організації на належному рівні та об’єктивному встановленню результатів голосування за проекти бюджету участі, наслідком чого відбулося непідписання міським головою розпорядження про затвердження результатів голосування за проекти бюджету участі у 2018 році.

Як результат, депутатами було прийнято рішення внести зміни в положення про бюджет участі, припинити діяльність діючого складу координаційної ради з питань впровадження бюджету участі та розпочати утворення нового складу координаційної ради, яка і буде встановлювати результати голосування та надасть пропозиції міському голові щодо затвердження проектів-переможців.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: