На Житомирщині молодик викрав чужий автомобіль, щоб дістатися вночі додому » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині молодик викрав чужий автомобіль, щоб дістатися вночі додому

Автор: news_maker від 20-11-2018, 00:46, переглядів: 881

На Житомирщині молодик викрав чужий автомобіль, щоб дістатися вночі додому

Намагаючись серед ночі дістатися додому із сусіднього села, 22-річний житель Любарського району «скористався» чужою автівкою. Однак не впорався з кермуванням і залишив перекинутий «Мерседес» на узбіччі дороги. Поліцейські викрили спритника. Розпочато кримінальне провадження.

Близько 4 ранку 18 листопада до Любарського відділення поліції звернувся 24-річний житель с.Кутища із повідомленням про викрадення його автомобіля «Мерседес Спринтер». Як розповів заявник, він звично залишив свій бус ночувати на подвір’ї домоволодіння. А вже під ранок односельчани сповістили власника про виявлення перекинутої машини за межами населеного пункту.

Поліцейські, які працювали на місці події, з’ясували вказані обставини та розпочали роботу над встановленням кола підозрюваних у вчиненні злочину осіб.

У результаті увечері того ж дня викрили причетність до угону 22-річного жителя сусіднього села. У відділенні поліції, куди доставили молодика, він зізнався, що скористався чужою автівкою, щоб уночі дістатися додому. Хлопець певний час перебував у с. Кутищі на підробітках, тож добре знав, в якому обійсті господар лишає автомобіль на подвір’ї з ключами у салоні. Однак дорогою не впорався з кермуванням і автомобіль перекинувся на узбіччя. Винуватець з місця ДТП утік.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Водночас правоохоронці зазначають, що «наївне» користування чужим автотранспортом без відома господаря під приводом дістатися додому пізньої пори Кримінальним кодексом України розцінюється як незаконне заволодіння транспортним засобом (ст.289 ККУ). І за подібні протиправні дії передбачене покарання – від штрафних санкцій аж до позбавлення волі строком до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: