У Бердичеві молодик викрав з церкви ноутбук » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві молодик викрав з церкви ноутбук

Автор: news_maker від 21-11-2018, 23:42, переглядів: 744

У Бердичеві молодик викрав з церкви ноутбук

З релігійної споруди, що знаходиться у районному центрі, уночі викрали ноутбук. Як встановили поліцейські, до крадіжки причетний 24-річний місцевий житель, який кілька днів виконував у церкві будівельні роботи. Нині триває досудове розслідування.

Уранці 20 листопада до Бердичівського відділу поліції звернувся керівник місцевої церкви із повідомленням про крадіжку.

На місці події поліцейські з’ясували, що з приміщення релігійної споруди уночі було викрадено ноутбук вартістю 7 тисяч гривень. Злодій потрапив усередину через незачинене вікно.

Під час першочергових заходів правоохоронці з’ясували, що кілька днів у релігійній громаді під час ремонтних робіт працював житель райцентру. За свідченнями очевидців, саме він міг бути причетний до злодіяння.

Відтак поліцейські розшукали чоловіка, 24-річного бердичівлянина, для з’ясування обставин події. У скоєному він зізнався та повідомив, що заздалегідь залишив відчиненим вікно у церкві, уночі викрав комп’ютер та віддав на зберігання родичці. Поліцейські вилучили викрадене.

Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Молодикові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: