Житомирські поліцейські розшукують водія, який автомобілем травмував пішохода » Новини Житомира
 
 


Житомирські поліцейські розшукують водія, який автомобілем травмував пішохода

Автор: news_maker від 22-11-2018, 13:42, переглядів: 1 074

Житомирські поліцейські розшукують водія, який автомобілем травмував пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 листопада близько 17.20 на 192 км автодороги Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, у с. Сінгурах Житомирського району. Водій – учасник ДТП з місця зіткнення зник на автомобілі. Нині поліцейські розшукують його та встановлюють обставини події.

Попередньо, водій транспортного засобу, рухаючись у напрямку м. Житомира, на неосвітленій ділянці дороги не впорався з керуванням та здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу.

У результаті ДТП пішохід, 63-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до міської лікарні обласного центру.

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Поліцейські встановлюють особу водія та автомобіль, яким було скоєно наїзд на пішохода.

Шановні громадяни, якщо ви були очевидцями цієї дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз і маєте записи з відеореєстратора або володієте інформацією щодо обставин ДТП, просимо звернутися до Житомирського районного відділення поліції за адресою м. Житомир, вул. Покровська, 88, або за телефонами (0412) 40-78-03 чи 102.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: