Однокімнатні квартири в ЖК ХЕППІ ХАУС: переваги й особливості » Новини Житомира
 
 


Однокімнатні квартири в ЖК ХЕППІ ХАУС: переваги й особливості

Автор: news_maker від 5-12-2018, 13:59, переглядів: 2 497

Однокімнатні квартири в ЖК ХЕППІ ХАУС: переваги й особливості

Купити однокімнатну квартиру в ЖК HAPPY HOUSE — означає жити в перспективному районі Києва, поруч із метро та в 15 хвилинах їзди на автомобілі від центру столиці. Це оптимальний варіант для активних мешканців мегаполісу, молодої пари або сім'ї з однією дитиною.

ЖК HAPPY HOUSE: інформація, яку слід враховувати

Житловий комплекс комфорт-класу будується у Шевченківському районі Києва, поруч зі станцією метро «Берестейська» та парком «Нивки». Новобудова являє собою одну чотирисекційну будівлю змінної висоти — 15, 18 і 25 поверхів. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, цегляні стіни для кращої шумо- і теплоізоляції утеплюють мінеральною ватою. Реалізує проект девелоперська компанія SAGA Development, яка працює на українському ринкові нерухомості з 2016 року.

ЖК будується з урахуванням потреб майбутніх жителів. Заплановано підземний паркінг і систему цілодобового відеоспостереження. Сім’ям з дітьми сподобається наявність на території житлового комплексу спеціалізованого центру дитячого розвитку, сімейного кафе, магазинів дитячого одягу й іграшок, центру Mama Hub.

Власники квартир в ЖК ХЕППІ ХАУС за допомогою мобільного застосунку SFERA зможуть комунікувати з представниками керуючої компанії ATMOSFERA, стежити за витратами ресурсів, оплачувати рахунки за комунальні послуги.

Планування і площа однокімнатних квартир

На вибір представлено кілька варіантів стандартних планувань, хоча інвестори також можуть перепланувати квартиру з урахуванням власних потреб і вподобань. Загальна площа житла варіюється від 40.92 м2 до 48.62 м2, житлова площа — від 15.36 м2 до 17.41 м2. У квартирах багато вільного простору, що дає можливість зонувати приміщення, немає зайвих архітектурних деталей, які б заважали реалізації дизайнерських задумів. Заплановано встановлення великих вікон, через які в приміщення потраплятиме багато сонячного світла.

У квартирах передбачено великий передпокій, кухня-їдальня, простора кімната, ванна кімната, балкон або лоджія, гардеробна (залежно від вибраного варіанта). Купити також можна житло з двома, трьома або чотирма кімнатами.

Суттєві «плюси» покупки

1-кімнатні квартири в житловому комплексі HAPPY HOUSE вигідно купувати на етапі будівництва. До моменту введення новобудови в експлуатацію розмір інвестиції суттєво зросте. Нерухомість можна перепродати або здавати в оренду: однокімнатні квартири поблизу метро мають великий попит серед орендарів.

Забудовник має всі необхідні документи на об'єкт. Ознайомитися з ними можна на офіційному сайті житлового комплексу. Дізнатися більше про терміни завершення будівництва та вартість квартир у ЖК HAPPY HOUSE можна у відділі продажів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: