Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків ДТП, що сталося поблизу Житомира » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків ДТП, що сталося поблизу Житомира

Автор: news_maker від 12-12-2018, 18:24, переглядів: 1 301

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків ДТП, що сталося поблизу Житомира

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 листопада 2018 року на 9 км автодороги Житомир - Чернівці, загинула жінка. Нині триває досудове розслідування. Правоохоронці просять відгукнутися очевидців та свідків події.

ДТП сталася близько 19:30 24 листопада у с. Тетерівці Житомирського району. Водій автомобіля «Тoyota Highlander», рухаючись у напрямку м.Чуднова, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину. Унаслідок ДТП пішохід отримала травми, несумісні з життям, і загинула на місці пригоди.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: