Поліцейські розшукали водія автомобіля, який смертельно травмував житомирянина » Новини Житомира
 
 


Поліцейські розшукали водія автомобіля, який смертельно травмував житомирянина

Автор: news_maker від 18-12-2018, 00:29, переглядів: 672

Поліцейські розшукали водія автомобіля, який смертельно травмував житомирянина

13 грудня на проїжджій частині вулиці Великої Бердичівської в обласному центрі було знайдено тіло чоловіка. Поліцейські з’ясували, що причиною смерті 28-річного загиблого стали травми, отримані у результаті ДТП. Упродовж доби розшуківцям Житомирського відділу вдалося встановити і автомобіль, і його керманича, причетного до події.

Версія про дорожньо-транспортну пригоду була однією з інших, що перевірялись у ході розслідування обставин смерті чоловіка. Попереднє заключення судово-медичної експертизи теж засвідчило її обгрунтованість. Відтак поліцейські Житомирського відділу зосередили першочергові заходи над встановленням очевидців вказаної події та вивченням записів камер відеоспостереження.

- Ми знали, що пригода сталася близько 2.30 ночі. Звісно, знайти очевидців у цю пору не так просто, через мас-медіа ми просили відгукнутись усіх, хто може допомогти у встановленні обставин, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Саме завдяки небайдужим житомирянам та інформації, отриманій нами у результаті проведених заходів та зібраних доказів, уже цього ж дня увечері ми встановили особу водія та вилучили транспортний засіб, причетний до ДТП.

Водієм виявся 21-річний житель обласного центру, а кермував він автомобілем «Мерседес». Чоловік свою причетність до події визнає.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, призначено низку експертиз.

Поліцейські дякують усім, хто відгукнувся на заклик про допомогу у встановленні обставин загибелі людини.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: