На Житомирщині поліція затримала серійного угонщика авто » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція затримала серійного угонщика авто

Автор: news_maker від 23-12-2018, 01:31, переглядів: 932

На Житомирщині поліція затримала серійного угонщика авто

22-річного жителя Любарського району поліцейські обґрунтовано підозрюють у причетності до низки угонів транспортних засобів. Молодик викрадав з чужих дворів автівки переважно знічев’я і залишав їх на околицях сіл. Нині він затриманий, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

21 грудня до Любарського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя с. Юрівки про те, що хтось угнав автомобіль «Renault Kangoo» з подвір’я його приватного домоволодіння. Згодом заявник виявив свою автівку з механічними пошкодженнями на виїзді із села.

У результаті першочергових заходів поліцейські швидко викрили у причетності до злодіяння 22-річного місцевого жителя.

– Молодик раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності і відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки. Офіційно не працює, натомість вже встиг стати фігурантом нових кримінальних проваджень за фактами незаконних заволодінь транспортними засобами на Любарщині та Романівщині. Нині окремі обвинувальні акти вже розглядаються у суді. За іншими правопорушеннями, де парубок є підозрюваним, триває досудове розслідування, - повідомив начальник Любарського ВП ГУНП Андрій Бенеда.

Із загальних обставин відомо, що молодик «орендував» транспортні засоби з чужих дворів знічев’я, покататись або через потребу дістатись додому з іншого села. Однак часто не справлявся з кермуванням і після пошкодження автівки або з інших причин залишав її на узбіччі. В основному від дій молодика постраждали власники машин, які на ніч лишали дверцята незамкненими, а ключі від них – у замках запалення.

Нині парубок затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. До суду слідчі підготували клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення низки угонів (ст.289 ККУ) молодикові може загрожувати покарання до 8 років ув’язнення.

На Житомирщині поліція затримала серійного угонщика авто
На Житомирщині поліція затримала серійного угонщика авто

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: