Житомирські школярі збирають кошти на лікування дітей » Новини Житомира
 
 


Житомирські школярі збирають кошти на лікування дітей

Автор: news_maker від 26-02-2013, 14:57, переглядів: 1 512

Житомирські школярі збирають кошти на лікування дітей

Один із об'єднуючих елементів серед шкіл Житомира – акція "Дитина дитині". Ось вже три роки, як усі загальноосвітні заклади міста долучаються до неї, каже завідувачка науково-методичним центром управління освіти міської ради Тетяна Мяновська:"Наші діти не заробляють коштів. Вони можуть тільки щось виготовити і продати на виставках. Можуть самі придбати вироби своїх однолітків за кошти, які їм дають батьки на їх потреби. Мета такої акції – відкрити в душі дітей милосердя, поділитися з ближнім, знаючи, що якщо завтра в когось з нас буде така проблема, нас теж підтримають".

Цього року понад 27 тисяч гривень були зібрані учнями та передані по школах на допомогу в лікуванні однолітків. А 17,5 тисяч гривень адресно отримала родина трирічного Сашка Петренка, який проходить лікування в онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні. Мама Сашка Аліна Коломієць вдячна дітям, які підтримали їх не лише грошима, а й морально:"Нам СШ№17 ще подарувала відео, і ми дитині обов’язково його покажемо. Я думаю, там – побажання скорого одужання, і наш син побачить, що його підтримує усе місто, і всі дітки. І я думаю, ми скоро до них приєднаємось!"

Торік житомирські школярі в загальному рахунку зібрали понад 57 тисяч гривень, які передали родинам, які потребують цієї допомоги. Окрім грошей, в школах в ході акції збирають канцтовари, шкільне приладдя, книжки та інші необхідні певним родинам речі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: