В одному з райцентрів області чоловік на ринку торгував наркотиками » Новини Житомира
 
 


В одному з райцентрів області чоловік на ринку торгував наркотиками

Автор: news_maker від 28-12-2018, 12:26, переглядів: 672

В одному з райцентрів області чоловік на ринку торгував наркотиками

Оперативники кримінальної поліції затримали жителя райцентру та його покупця одразу після чергового продажу наркотичного засобу. Нині триває досудове розслідування. Підозрюваний у збуті наркотиків перебуває під домашнім арештом.

Працівники Попільнянського відділення поліції отримали оперативну інформацію про можливі незаконні оборудки 30-річного місцевого жителя із забороненими речовинами.

Відтак відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. У ході проведених заходів поліцейські задокументували діяльність наркозбувача, який продавав згортки з наркотичним засобом жителям райцентру.

- Викриття правопорушника стало результатом проведеної кількамісячної кропіткої роботи, - коментує начальник Попільнянського відділення поліції Сергій Рябушенко. - Місцевого підприємця поліцейські затримали на ринку одразу після чергового продажу ним 100-грамового пакунку з рослинною сировиною так званому «клієнту».

Працівники поліції провели обшук в підсобному приміщенні, де працював затриманий. У результаті вилучили з кіоску поліетиленовий мішок, наполовину заповнений рослинною масою, попередньо – наркотичним засобом «канабісом». Підприємець пояснив, що мішок із вмістом нібито знайшов.

Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Судом було прийнято рішення щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Нині триває досудове розслідування

Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

В одному з райцентрів області чоловік на ринку торгував наркотиками

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: