CHICAGO Central House — житловий комплекс в 5 хвилинах від майдану Незалежності » Новини Житомира
 
 


CHICAGO Central House — житловий комплекс в 5 хвилинах від майдану Незалежності

Автор: news_maker від 15-01-2019, 20:37, переглядів: 2 999

Житловий комплекс CHICAGO Central House будується за адресою: вул. Антоновича, 44, що за 350 метрів від станції метро «Олімпійська». Являє собою один житловий будинок, нижні поверхи якого відведені під комерційні об’єкти. Завдяки виразній архітектурі та унікальному підсвічуванню фасаду вирізняється на фоні інших будівель, розташованих поруч.

CHICAGO Central House — житловий комплекс в 5 хвилинах від майдану Незалежності

 

Ключові факти, які потрібно знати про ЖК ЧИКАГО

  • Реалізацією проекту займається українська девелоперська компанія SAGA Development, яка працює на ринку нерухомості з 2016 року та на сьогоднішній день втілює в життя понад 10 проектів у Києві та Одесі. Вся проектна документація надається.  

  • ЖК CHICAGO Central House — будівля змінної поверховості. Максимальна висота — 24 поверхи. У цій секції будинку розташовані дворівневі квартири з панорамним видом на центр столиці.

  • Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, що дає змогу інвесторам змінювати планування квартир. Стіни викладають із червоної цегли, для покращення енергоефективності та звукоізоляції утеплюють мінеральною ватою.

  • Забудовник підключає будинок до всіх централізованих інженерних систем.

  • Введення новобудови в експлуатацію анонсоване на I квартал 2019 року. Щомісяця у рамках проведення клієнтського технічного контролю власники квартир в ЖК Чікаго Централ Хаус мають змогу відвідувати будівельний майданчик.

Розмаїття пропозицій

Всього в будинкові заплановано 236 квартир. Вибрати можна квартири загальною площею від 44.68 м2 чи дворівневі варіанти до 234.75 м2. Забудовник пропонує кілька десятків ретельно продуманих стандартних планувань. Головні переваги квартир у ЖК CHICAGO Central House — висока стеля (3 м) та панорамні вікна, а значить, багато природного світла у приміщеннях. Плануваннями передбачено просторі кімнати, які можна зонувати, велика кухня, роздільний санвузол (в окремих варіантах суміжний). Опційно — дві функціональні лоджії та гардеробна.

Інноваційні технології

Для житлового комплексу характерна інноваційна екосистема SFERA living system. Мешканці ЖК CHICAGO мають змогу комунікувати з представниками керуючої компанії ATMOSFERA через мобільний застосунок SFERA. Є можливість стежити за місцями загального користування, оплачувати рахунки за комунальні послуги та керувати домофоном через смартфон.

ЖК CHICAGO Central House — вибір тих, хто прагне залишатися в епіцентрі столичного життя. За детальною інформацією щодо вартості житла звертайтеся до менеджерів відділу продажу.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: