За перевищення термінів перебування в Україні громадянин Білорусі сплатив штраф » Новини Житомира
 
 


За перевищення термінів перебування в Україні громадянин Білорусі сплатив штраф

Автор: news_maker від 21-01-2019, 12:09, переглядів: 804

За перевищення термінів перебування в Україні громадянин  Білорусі сплатив штраф

20 січня, в ході здійснення відповідних процедур в пункті пропуску «Виступовичі», прикордонники Житомирського загону виявили громадянина Білорусі, який перевищив терміни перебування на території нашої держави.

Так, в ході оформлення рейсового автобусу закордонного прямування, охоронці кордону виявили 43-річного іноземця, який порушив вимоги міграційного законодавства та на чотири доби, без поважних на те причин, перевищив строки знаходження в Україні.

Після сплати адміністративного штрафу в розмірі 1700 грн. та проведення відповідних процедур іноземця пропущено через кордон.

Зазначимо, що з початку 2019 року це вже п’ятий, виявлений прикордонниками Житомирського загону, випадок порушення термінів перебування іноземців на території України.

Нагадаємо, що у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2012 року № 150 «Про затвердження Порядку продовження строку перебування та продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України» встановлено, що іноземці та особи без громадянства, які на законній підставі прибули в Україну, можуть тимчасово перебувати на її території: 1) протягом наданого візою дозволу в разі в’їзду з держав з візовим порядком в’їзду, якщо інший строк не визначено міжнародними договорами України; 2) не більш як 90 днів протягом 180 днів з дати першого в’їзду з держав з безвізовим порядком в’їзду, якщо інший строк не визначено міжнародними договорами України; 3) на період дії візи, але не більш як 90 днів протягом 180 днів з дати першого в’їзду за візою, оформленою до 11 вересня 2011 року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: