За добу коростенські рятувальники ліквідували дві пожежі на території міста, обійшлося без жертв » Новини Житомира
 
 


За добу коростенські рятувальники ліквідували дві пожежі на території міста, обійшлося без жертв

Автор: news_maker від 24-01-2019, 09:28, переглядів: 673

За добу коростенські рятувальники ліквідували дві пожежі на території міста, обійшлося без жертв

22 січня о 02:25 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку по вул. Гастелло. До рятувальників зателефонували мешканці будинку, які відчули запах диму, що йшов з першого поверху.

По прибуттю фахівці ДСНС з’ясувалося, що в двокімнатній квартирі тлів диван, який знаходився біля розетки. Кімната не експлуатувалася та була зачинена.

За допомогою підручних засобів вже о 02:32 загоряння локалізовано та о 02:39 ліквідовано. Вогнем знищено диван. Ніхто з громадян не постраждав.

Слідом, о 03:30 до коростенських вогнеборців надійшла ще одна інформацію про загоряння, але на цей раз господарчої будівлі по вул. Бровар. Даний район називають «безводний», оскільки там немає гідрантів, лише криниці. Тому за вказаною адресою виїхало одразу два відділення фахівців 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття рятувальників, вогнем була охоплена майже вся покрівля цегляної споруди. Вона складалася з трьох приміщень – гаража, літньої кухні та комори. До приїзду фахівців ДСНС господар викотив із гаражі легковий автомобіль.

О 03:42 вогнеборці локалізували пожежу, о 05:30 – ліквідували. Рятувальникам вдалося не допустити поширення полум’я в середину приміщень допоміжної споруди, а також на поруч розташований житловий будинок. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття над літньою кухнею та речі домашнього вжитку.

Причини виникнення обох пожеж наразі встановлюються.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: