Демократичний Альянс розкрив схему здирництва на автомайданчиках ВІДЕО » Новини Житомира
 
 


Демократичний Альянс розкрив схему здирництва на автомайданчиках ВІДЕО

Автор: admin від 4-03-2013, 14:01, переглядів: 1 788

Демократичний Альянс розкрив схему здирництва на автомайданчиках ВІДЕО

На так званих «штрафмайданчиках», куди працівники ДАІ нерідко доставляють незаконно вилучені автомобілі, процвітає схема заробітку на власниках транспортних засобів.
До житомирських активістів ДемАльянсу звернувся Єфремов Віталій Миколайович після того як працівниками ДАІ було вилучено його транспортний засіб та доставлено на одну з подібних стоянок в місті Житомирі. В результаті чого з пана Віталія вимагали близько 8 000 грн. (кожного дня сума росла) за «зберігання його авто», про що він нікого не просив.
Більше того, на третій день, з'ясувавши в управлінні ДАІ місце перебування своєї власності та отримавши погодження на отримання автомобіля від автоінспекції, він звернувся на стоянку за адресою вул. Щорса, 96, де перебував його автомобіль, з вимогою повернути транспортний засіб, на що йому було відмовлено.
На майданчику повідомили, що для того, щоб забрати автомобіль необхідно сплатити 700 грн. Подібна вимога є порушенням Кодексу про адміністративні правопорушення, згідно з якого плата за утримання автомобіля не нараховується.
Як з’ясувалося, даний бізнес на майданчику успішно реалізовує славнозвісне підприємство «Інформ-Ресурс», якому сотні громадян «добровільно бажають сплатити» за додаткові послуги при оформленні закордонного паспорта. Директором підприємства є депутат Житомирської міської ради регіонал – Примачек Микола Святославович.

02.03.13 в суботу активісти Житомирської обласної організації політичної партії “Демократичний Альянс” разом з представниками ЗМІ та громадянином Єфремовим В. М. відвідали дану автостоянку. За підтримки демальянсівців автомобіль пану Віталію вдалось повернути, а на представників підприємства «Інформ-Ресурс» зареєстровано повідомлення про злочин по факту незаконного утримання автомобіля та вимагання коштів за його повернення.

Демократичний Альянс розкрив схему здирництва на автомайданчиках ВІДЕО

Демократичний Альянс розкрив схему здирництва на автомайданчиках ВІДЕО

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: