На Житомирщині тривають рейдові перевірки щодо нелегальних перевезень » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині тривають рейдові перевірки щодо нелегальних перевезень

Автор: news_maker від 6-02-2019, 09:55, переглядів: 768

На Житомирщині тривають рейдові перевірки щодо нелегальних перевезень

Продовжуються спільні відпрацювання представників управління дорожнього будівництва та інфраструктури, працівників відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Житомирській області з працівниками Управління Укртрансбезпеки у Житомирській області.

Провели першу рейдову перевірку додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час виконання перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом. Особлива увага приділялась маршрутним транспортним засобам, що здійснюють перевезення в межах області. Про це повідомляють в управлінні дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА.

«На сьогодні стоять чіткі завдання стосовно виявлення і зменшення кількості нелегальних перевізників. Ми маємо зібрати максимальну інформацію про тих суб’єктів господарювання, які під виглядом нерегулярних перевезень здійснюють перевезення за регулярними маршрутами. Спільно з самими перевізниками, Укртрансбезпекою, Патрульною поліцією ми зможемо вивести їх "на чисту воду" та притягнути до відповідальності», – запевняє начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

За словами начальника Укртрансбезпеки у Житомирській області Юрія Осіпова, на порушників чекають адміністративні стягнення. Для зареєстрованих суб’єктів господарської діяльності сума штрафу може сягати ста неоподатковуваних мінімуми, а для незареєстрованих від тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: