На Попільнянщині поліцейські вилучили у жителя району понад півкілограма наркотиків » Новини Житомира
 
 


На Попільнянщині поліцейські вилучили у жителя району понад півкілограма наркотиків

Автор: news_maker від 9-02-2019, 22:40, переглядів: 807

На Попільнянщині поліцейські вилучили у жителя району понад півкілограма наркотиків

Дільничні офіцери поліції з’ясували, що житель с. Парипси може зберігати за місцем проживання заборонені речовини. У подальшому під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили запаси подрібненого зілля та кілька кущів рослин, попередньо - нарковмісних.

За відповідною інформацією, що надійшла до дільничних офіцерів Попільнянського відділення поліції, слідчими було розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці провели санкціонований обшук в оселі та підсобних приміщеннях, що належать 33-річному чоловікові.

У результаті у господарській будівлі поліцейські виявили кілька пакунків з подрібненою рослинною масою, попередньо – наркотичною сировиною.

Окрім того, чоловік зберігав у сараї і висушені рослини, за зовнішніми ознаками – конопель.

Господар визнав, що це нарковмісне зілля, а зберігав він його для особистого вживання.

Відтак усе виявлене, вагою близько півкілограма, поліцейські вилучили та підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження.

Нині триває досудове розслідування за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Відповідно до чинного законодавства такі незаконні дії караються штрафом або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

На Попільнянщині поліцейські вилучили у жителя району понад півкілограма наркотиків

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: