Поліція розпочала перевірку за фактом бійки між підлітками у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Поліція розпочала перевірку за фактом бійки між підлітками у Житомирі

Автор: news_maker від 22-02-2019, 06:20, переглядів: 763

Поліція розпочала перевірку за фактом бійки між підлітками у Житомирі

20 лютого у соціальній мережі було розміщено відео, на якому зафільмовано бійку між двома хлопцями в обласному центрі. Правоохоронці зареєстрували подію та розпочали відповідну перевірку.

Мова йде про бійку у дворі однієї з багатоповерхівок на Польовій. Про інцидент у фейсбук-групі «Матусі й татусі Житомира» повідомила Танюша Осадчук. Вона ж виклала відео бійки.

«Дорогі батьки, зверніть увагу «Польова» може впізнаєте і своє ЧАДО!!! Агресія в підлітковому віці може бути дуже небезпечна. Ладно, якщо парубки один одному дали по лиці й розійшлися, а так вони один одного гасили колінами по голові. І саме дивно те, що старші не розбороняли, а ще й підбурювали. На наші зауваження молодики лише обурювалися матами й не пристойними знаками. Поки не пригрозили поліцією - не розійшлися. Слідкуйте за своїми дітьми й навчіть поважати старших», - закликала житомирянка.

Працівники ювенальної превенції Житомирського відділу поліції встановлюють учасників та очевидців інциденту.

Водночас поліція закликає громадян одразу повідомляти про правопорушення на спецлінію «102», а не поширювати відео, яке містить сцени жорстокості, у соціальних мережах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: