Більше 400 тисяч гривень вдалося зібрати під час третього благодійного марафону "Разом за життя" » Новини Житомира
 
 


Більше 400 тисяч гривень вдалося зібрати під час третього благодійного марафону "Разом за життя"

Автор: admin від 15-03-2013, 17:22, переглядів: 1 588

Більше 400 тисяч гривень вдалося зібрати під час третього благодійного марафону "Разом за життя"

Під час звітної прес-конференції організатори акції розповіли, що на сьогодні на спеціальному рахунку марафону є трохи більше 380 тисяч гривень. Найближчим часом ще кілька організацій та приватних підприємців переведуть на рахунок кошти, разом з якими сума зібраних за час марафону грошей складатиме 417 тисяч гривень. Один з організаторів заходу, голова студентського профкому Житомирського Національного агроекологічного університету Іван Мартинчук розповів, що при купівлі квитків люди платити за них більше вказаної вартості. Наприкінці акції таких додаткових коштів назбиралося понад п’ять тисяч гривень. Іван Мартинчук висловив подяку усім небайдужим, хто долучився до збору коштів для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні: "Дякую. Низький уклін усім тим людям, які знайшли можливість прийти на цей захід або ж допомогти у зборі коштів. Бо, у принципі, ми можемо багато говорити про те, що ми робили. Два місяці готувалися, проробили усю роботу… Була повна зала людей. І будемо казати відверто – якби не було цього аншлагу, наша робота була б марною. І ми були б наодинці з цією проблемою. Але люди допомогли нам зібрати ці гроші, аби за їх рахунок подарувати дітям шанс на життя. Багато чи мало ми зібрали – це все відносно. Але дуже хотілося б, щоб усі дітки були здоровими і нам ці кошти довелося витрачати дуже довго".

Особлива подяка житомирським вузам та дитячим садочкам, каже Іван Матинчук. Студенти купували квитки, вартість яких стартувала від двохсот гривень, в складчину цілими групами, а у дитсадках встановили спеціальні скриньки для збору коштів. Загалом вузи та дитсадки зібрали 35 тисяч гривень. Крім того:

"Загалом зі скринь було зібрано 63 тисячі 183 гривні. На самому марафоні у залі зібрали ще 25 тисяч".

Одразу ж після прес-конференції експертна рада розглянула перше звернення. 13-річна Олена Кондрук має тяжке гематологічне захворювання і потребує пожиттєвого забезпечення одним з дороговартісних медичних препаратів. Завдяки виділеним майже п’яти тисячам гривень дівчинка зможе отримувати необхідне лікування протягом найближчих кількох місяців. Розглядати інші звернення організатори збираються оперативно по мірі їх надходження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: